Liviu Dragnea: În penitenciar a fost ca în iad. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu - Focus Prima TV

Liviu Dragnea: În penitenciar a fost ca în iad. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, va vorbi, de la ora 21.00, în primul interviu acordat după ieşirea din închisoare, despre planurile sale politice, dar şi despre foştii săi colaboratori din Partidul Social Democrat.

Liviu Dragnea: Mulţi m-au întrebat de ce am ales Realitatea, ci Realitatea m-a ales. În altă parte, după ce am fost contactat pentru emisiuni, mi s-a transmis că nu mai pot veni. 

Nu am nimic de ascuns. În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul pentitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiunie. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu.

Total
0
Shares
Total
0
Share