Luare de ostatici urmată de crimă - Focus Prima TV

Luare de ostatici urmată de crimă

Pensionarul autor al dublei crime de la Onești a fost detubat și este conștient. Medicii au extras nouă gloanțe din trupul bărbatului. Criminalul este păzit în permanență de patru polițiști înarmați. Între timp, luarea de ostatici soldată cu un dublu omor stârnește un adevărat cutremur în Ministerul de Interne.

Bărbatul din imagini luase ostatici doi muncitori aflați într-un apartament din Onești. A sunat singur la 112 pentru a anunța fapta. Cinci minute mai târziu, primul echipaj de poliție a ajuns la fața locului.

Timp de trei ore, cât au durat negocierile, agresorul a pretins ca în schimbul vieții celor doi oameni pe care îi ținea captivi să îi fie restituită casă pe care o pierduse în instanță în urmă cu 12 ani. Discuțiile au fost un eșec iar agresorul a apucat să înjunghie mortal victimele înainte ca polițiștii să intervină.

Intervenția tardivă a oamenilor legi stârnește indignare. Opinia este împărășită și de specialiști din sistem. La fel în cazul Caracal, oamenii legii au așteptat nepermis de mult până să acționeze.

În timpul asaltului, polițiștii au făcut uz de armele din dotare.

Rănit, criminalul a fost transportat la spital. Complice la crime i-a fost chiar soția. Femeia fost dusă la audieri și ulterior reținută. În geantă, polițiștii au găsit mai multe coliere din plastic folosite pentru imobilizarea victimelor.

La scurt timp a ieșit la iveală și motivul din spatele odiosului gest comis de bărbatul din Onești. Casa în care a comiscrimele fusese pierdută de acesta în instanță chiar în favoarea firmei la care lucrau cele 2 victime. Nu a acceptat niciodată verdictul magistraților. O arată o filmare pe Facebook în care agresorul își prefața crimele.

Criminalul avea un cazier stufos. Fusese condamnat penal de 4 ori începând cu anul 1987. Magistrații l-au trimis ani grei după gratii după ce a fost găsit vinovat de furt, vătămare corporală gravă și conducere sub influența stupefiantelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share