Lucian Bode, despre prezența parlamentarilor AUR la MAI: “Aici nu vine fiecare când vrea, nu e sat fără câini” – Focus Prima TV

Lucian Bode, despre prezența parlamentarilor AUR la MAI: “Aici nu vine fiecare când vrea, nu e sat fără câini”

Întrebat ce părere are despre prezența parlamentarilor la proteste, Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că e normal ca și aceștia să aibă nemulțumiri și pot să le exprime în stradă, la fel ca orice alt cetățean, atâta vreme cât nu se folosesc ilegal de funcțiile lor. Bode a răspuns și întrebării legate de solicitarea membrilor AUR de a veni la o întrevedere la Ministerul de Interne. Acesta a precizat că “MAI nu e sat fără câini să vină fiecare când vrea”.

“Parlamentarii au tot dreptul să participe la astfel de proteste, sunt cetățeni egali în fața legii și nu văd nimic rău în faptul că unii aleg să protesteze. Eram parlamentar când în 2018 și eu am participat la protestele din București, fără să anunț presa și să chem pe nimeni, pentru a-mi exprima nemulțumirea”, a declarat Bode.

În ceea ce privește posibila prezența a celor de la AUR în fața Ministerului de Interne, miercuri, la ora 10, pentru a solicita o întrevedere ”urgentă” cu ministrul Lucian Bode, acesta le-a spus jurnaliștilor că nu are cunoștință despre acest lucru.

“Acum aflu și eu de la dumneavoastră. Dacă e vorba de parlamentari AUR, înseamnă că au stat degeaba în Parlament toate aceste luni. Aici e MAI, nu e sat fără câini. Aici nu vine fiecare când vrea și se oprește să discute cu ministrul. Parlamentarii au obligația să respecte legea. Sigur că prin transparența care ne caracterizează avem obligația să explicăm ce s-a întâmplat la Brăila. Mă surprinde că parlamentarii nu cunosc regulamentul”, a declarat Lucian Bode.

Total
0
Shares
Total
0
Share