Lungmetrajul 'The Music Island', regia Cosmin Zaharia, în premieră în România pe 6 mai - Focus Prima TV

Lungmetrajul ‘The Music Island’, regia Cosmin Zaharia, în premieră în România pe 6 mai

Lungmetrajul “The Music Island”, regizat de Cosmin Zaharia, va fi prezentat în premieră în România pe 6 mai, la AFI Cotroceni Cinema City.

” ‘The Music Island’/’Insula Muzicii’ este povestea unui om care prefigurează unde ar trebui să-l ducă viaţa, dar ar putea să nu găsească niciodată mijloacele potrivite pentru a ajunge acolo”, a spus regizorul Cosmin Zaharia, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Alex nu este tipul obişnuit cu care ţi-ar plăcea să ieşi. Este un hoţ de motociclete dependent de cocaină, dependent de insulină şi poartă mereu o armă. Dar Alex nu a fost întotdeauna aşa. El şi-a pierdut controlul când mama sa a murit, iar tatăl lui, care consuma alcool, şi-a pierdut interesul pentru el. Într-o zi, viaţa i-a arătat că există speranţă. L-a dus într-un loc unde a găsit mângâiere şi libertate: Ibiza – Insula Muzicii. Din nefericire, acel vis nu a durat mult. S-a întors la Londra, unde latura lui întunecată a pus stăpânire pe el. Fiind afectat de o poveste de dragoste care şi-a pierdut scânteia şi o alta care creştea încet, Alex pariază totul pe ceea ce l-a învăţat Insula Muzicii: că încălcarea tuturor regulilor îl va elibera de povara unui trecut chinuitor. Dar Alex nu va mai vedea niciodată apusul de soare pe Insula Muzicii, se arată în sinopsisul peliculei.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share