Lux instaurat prin lege – Focus Prima TV

Lux instaurat prin lege

Primarul din Constanța declară război turiștilor săraci. Ca să scape de ei, vrea ca până la 1 mai să închidă toate micile afaceri care comercializează mâncare în stațiunea Mamaia. Impactul social e însă unul uriaș uriaș… o mie de salariați vor trebui să-și caute de lucru în altă parte, în contextul unui turism și așa lovit de pandemie.

Primarul din Constanta nu dă înapoi un pas ! E hotărât să scoată toate micile afaceri cu mâncare din Mamaia, până la 1 Mai. O Hotărâre de Guvern din vremea lui Adrian Năstase scoasă din sertar abia acum e instrumentul chirurgical cu care o sa opereze pe promenada stațiunii. Actul normativ spune că băcăniile nu au ce căuta in stațiunile turistice iar noua municipalitate a Constanței a transformat-o în slogan…

Alimentarele erau varianta economică pentru turiștii cu buget redus la mare. Dacă vor dispărea, Mamaia va rămâne doar cu prețurile mari.

Vestea desființării a pus pe jar tagma micilor afaceristi.

Mamaia este cea mai mare statiune de pe Litoral, unde lucreaza cei mai multi sezonieri. Impactul social ar fi imens… pentru somaj.

Nici constănțenii nu sunt de acord cu reforma din Mamaia.

Până la vară, Mamaia va avea un nou regulament de functionare iar Municipalitatea din Constanța e hotărâtă să-l pună pe picioare.

Total
0
Shares
Total
0
Share