Lux și opulență pe Coasta de Azur - Focus Prima TV

Lux și opulență pe Coasta de Azur

Odată ce numărul de cazuri de coronavirus a scăzut, este mai ușor să călătorim în Europa. Cipru și Franța au elimant recent obligativitatea prezentării unui test negativ în cazul turiștilor vaccinați. Coasta de Azur rămâne o destinație de top și vara aceasta. Nu puțini sunt românii care vor o vacanță exclusivistă.Și pentru asta sunt dispuși să plătească pe măsură. Trei nopți pe Coasta de Azur, cu zbor provat pot costa… cât un apartament.

Sunt imagini din Saint Tropez. Una dintre destinațiile de top ale Europei. Iar românii se numără printre cei care vor să se bucure de ce are Coasta de Azur de oferit. Mai ales că recent Franța a eliminat obligativitatea prezentării unui test negativ în cazul celor vaccinați. Reprezentanții agenților de turism spun că a crescut cererea
de vacanțe pentru riviera franceză.

Prețurile pentru un city break pe Coasta de Azur pornesc de la 600 de euro de persoană. Dar pot ajunge și la sume colosale.

Georgiana şi Lavinia tocmai s-au întors dintr-o vacanţă pe Coasta de Azur. Cu o tolbă de experienţe. Nu e prima oară când au fost.

Şi vedetele preferă Riviera Franceză. Bogdan Vlădău şi soţia lui Gina vor pleca într-o escapadă romantică.

În Monaco masca este în continuare obligatorie pe stradă. În Nissa, Monte Carlo şi Saint Tropez, în aer liber vă puteţi distra fără masca de protecţie.

Pe lângă Franţa, şi Cipru, Grecia sau Turcia acceptă turişti şi fără test PCR negativ în cazul în care sunt vaccinaţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share