Luxul nu ține cont de pandemie - Focus Prima TV

Luxul nu ține cont de pandemie

Pe timp de pandemie, luxul merge la fel de bine ca înainte. Mai ales când vine vorba de apartamente și case care se vând cu prețuri uriașe. Analiștii imobiliari au observat, în schimb, o tendință a românilor care sunt dispuși sa plătească cu banii jos case impresionante, dar și penthouse-uri, gata utilate și dotate până in cele mai mici detalii. Astfel, clienții câștigă timp, nu mai așteaptă după constructori sau arhitecți, nu pierd ore la cumpărături de materiale de construcții sau electrocasnice, însă nu-i asa?! tot acest lux deschide larg portofelele. Clujul este unul dintre orașele aflate în topul preferințelor.

Această casă, aflată intro zona retrasă a Clujului, mai precis Pădurea Făget, nici măcar nu a intrat in procesul de
negociere pentru că îndată ce a fost prezentată, și-a găsit imediat cumpărător. S-a vândut pentru o sumă uriașă, peste 1.600.000 de euro.

Specialiștii in imobiliare vorbesc de un nou val, cel al caselor și al apartamentelor mobilate și dotate cu electrocasnice de ultimă generație chiar de către constructor. Deși la prima vedere, v-ați gândi că noii proprietari își doresc sa se implice chiar ei in amenajări și detalii in ceea ce privește astfel de tranzacții, aceștia se lasă chiar pe mâna specialiștilor.

Impresionanta casă și cu terenul aferent nu depășesc 1000 de m patrati, însă excelează prin detalii. De la periferia
Clujului, ajungem in centrul orașului, unde recent s-a licitat ăptămâni la rând un apartament pentru care exista un
interes ridicat. Prețul final: 425.000 de euro.

Exista însă și situații in care clienții, acolo unde nu sunt amenajările gata, vin cu ideile proprii, însă in astfel de
tranzacții situațiile sunt destul de rare.

Specialiștii spun că a crescut cererea nu doar pentru case și apartamente premium, ci și pentru penthouse in Cluj Napoca. Clujenii cu bani preferă proprietățile făcute cu stil și bun gust

Total
0
Shares
Total
0
Share