Majoritatea antreprenorilor români au înțeles că trebuie să își dezvolte brandul prin marketing online și sunt dispuși să cheltuiască până la 200.000 euro pentru promovare. 5 trenduri care se vor dezvolta accelerat în online – Focus Prima TV

Majoritatea antreprenorilor români au înțeles că trebuie să își dezvolte brandul prin marketing online și sunt dispuși să cheltuiască până la 200.000 euro pentru promovare. 5 trenduri care se vor dezvolta accelerat în online

Majoritatea antreprenorilor români, indicați de analiști ca depășind un procent de 65% din total, aleg să lucreze la dezvoltarea brandului lor, investesc în activități de branding și marketing online și sunt dispuși să aloce un buget cuprins între 5.000 – 50.000 de euro, care ajunge și la 200.000 de euro pentru promovare la nivel internațional.

Anul trecut, în pandemie, majoritatea antreprenorilor au adoptat un nou “look and feel” al website-urilor, platformelor de e-commerce, identității vizuale care să ii diferențieze de concurență și să atragă noi categorii de clienți.

Cele mai solicitate servicii în zona de Brand de către antreprenori pe parcursul anului 2020 au fost: * Elaborarea strategiei; * Market research pentru stabilirea contextului în care funcționează brandul; * Mesajele folosite de companie în comunicarea online; * Design grafic pentru crearea identității vizuale a brandului (logo, materiale online, prezențe digitale: site, reviste, rețele sociale); * Comunicare și promovarea brandului pe piețele externe.

Total
0
Shares
Total
0
Share