Managerul care a concediat 900 de angajați pe Zoom are un nou mesaj. Reacția unuia din oamenii dați afară: „Insensibil și îngrozitor” - Focus Prima TV

Managerul care a concediat 900 de angajați pe Zoom are un nou mesaj. Reacția unuia din oamenii dați afară: „Insensibil și îngrozitor”

Managerul care a concediat 900 de angajați într-o întâlnire online pe Zoom spune că îi pare „foarte rău” pentru modul în care au fost gestionate disponibilizările. Aceasta, după ce fragmente din întâlnire s-au viralizat pe rețelele sociale și bărbatul a ajuns sub un tir de critici, relatează BBC.

Vishal Garg, managerul unei companii de credite ipotecare din SUA, spune că demiterile erau necesare, dar că modul în care au fost anunțate a fost „nefericit”.

„Nu am reușit să dau dovadă de respect și apreciere pentru persoanele care au fost afectate”, a spus el într-un mesaj postat pe site-ul companiei.

„Îmi pare foarte rău și promit să învăț din această situație și să fac mai mult pentru a deveni liderul care ar trebui să fiu”, a spus el.

Total
0
Shares
Total
0
Share