MARK ZUCKERBERG A PIERDUT 7 MILIARDE DE DOLARI - Focus Prima TV

MARK ZUCKERBERG A PIERDUT 7 MILIARDE DE DOLARI

Mark Zuckerberg a pierdut 7 miliarde de dolari în timpul în care Facebook, WhatsApp și Instagram nu au funcționat ieri timp de 6 ore, în întreaga lume! Căderea rețelelor de socializare a început la ora 6 după-amiaza iar în jurul orei 1 , puteau fi folosite din nou. Pauza nedorită de la cele trei aplicații deținute de Zuckerberg a creat atât panică dar și momente de râs copios pentru cei care au știut să facă haz de necaz.

6 ore. Atât au fost nevoiți să reziste oamenii din lumea întreagă fără cele mai utilizate aplicații. După ore bune în
care experții în securiatte au încercat să identifice cauza care a dus la căderea rețelelor sociale, atât Mark Zuckerberg cât și cei care se ocupă de paginile oficiale ale Instagram, Facebook și WhatsApp, au postat mesaje prin care și-au cerut scuze tuturor utilizatorilor.

Specialiștii în IT spun că această cădere a gigantului facebook are mai multe posibile cauze. Și sunt sceptici cu
privire la varianta unei căderi ca urmare a unui update la servere.

Momentul în care milioane de utilizatori au vrut să își verifice conturile de Facebook, Whatsapp sau Instagram iar acestea nu mai funcționau, a creat panică în lumea întreagă. Dar, cei care au știut să facă haz de necaz, s-au amuzat pe seama acestui moment. Nu doar internauții s-au distrat, ci și mai multe companii, printre care, rivalul Twitter.

Oameni din lumea întreagă au trecut rapid la utilizarea altor aplicații precum Telegram, Signal sau Viber. În total, 2,89 de miliarde de oameni folosesc Facebook, 1 miliard Instagram și 2 miliarde WhatsApp. În urma căderii celor 3 aplicații, Mark Zucerberg a coborât o poziție în topul celor mai bogați oameni din lume! Averea sa a ajuns la 120,9 miliarde de dolari, chiar mai mica decât cea a lui Bill Gates. Din 13 septembrie și până acum, Zuckerberg
a pierdut aproape 20 de miliarde de dolari. Asta după ce ar fi apărut mai multe informații referitoare la faptul că politica Facebook ar instiga la ură deoarece așa gigantul ar câștiga mai mulți bani de pe urma oamenilor care petrec mai mult timp pe rețelele sociale. Informațiile au fost oferite chiar de o fostă angajată a companiei care urmează acum să fie audiată.

Total
0
Shares
Total
0
Share