Medic internat de urgență - Focus Prima TV

Medic internat de urgență

Un medic de la spitalul Elias din Capitală a făcut atac vascular cerebral imediat după ce i-a fost administrată a treia doză de vaccin. Leziunele sunt serioase, spun colegii ei care au făcut tot ce au putut să o ajute. Riscul ca medicul să rămână cu probleme neuorologice grave e mare. Însă, medicii epidemiologi spun că această reacție nu are nicio legătură cu vaccinul și că nu există dovezi științifice care să arate că pot apărea astfel de probleme de sănătate.

Medicul este neurolog, are 39 de ani și ar putea rămâne cu probleme neurologice grave în urma acestui unui atac
vascular cerebral. Părerile sunt împărțite. Există medici care spun că avc- ul a avut loc din cauză celei de-a treia doze de vaccin pe care femeia o făcuse în urmă cu câteva ore. Doar că… medicii epidemiologici contrazic acest lucru și spun că cele două evenimente nu au nicio legătură.

Statisticile făcute de la începutul pandemiei și până acum de Institutul Național de Sănătate Publică arată clar eficiența vaccinului.

Președintele Colegiului Medicilor din România a luat o decizie drastică în legătură cu doctorii care îi îndeamnă pe
români să nu se vaccineze.

Acum…peste 18 mii de pacienți sunt internați cu Covid , iar medicii sunt epuizați. Fiecare minut de respiro este un
adevărat balon de oxigen. Un cadru medical de la Spitalul Pantelimon din capitală a mai găsit doar câteva cutii pe care să se odihnească! Toate paturile și scaunele de la urgențe și ATI sunt ocupate de pacienți! Până acum, în România, s-au vaccinat aproape șase milioane de români.

Total
0
Shares
Total
0
Share