Meteorolog: În cursul nopții s-au resimțit chiar și minus 30 de grade Celsius. Vom actualiza codurile de ger toată săptămâna viitoare – Focus Prima TV

Meteorolog: În cursul nopții s-au resimțit chiar și minus 30 de grade Celsius. Vom actualiza codurile de ger toată săptămâna viitoare

Este ger în toată țara, iar temperaturile extrem de scăzute sunt greu de suportat, potrivit meteorologilor. Din cauza vântului puternic, care a bătut cu până la 130 de kilometri pe oră, în zonele montane înalte, s-au resimțit temperaturi de minus 30 de grade Celsius.

Meteorologii au actualizat, vineri, alertele de ger și vânt, fiind până luni fiind în vigoare atenționări Cod galben și portocaliu în toată țara.

Astfel, până luni la ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi pe parcursul nopților și al dimineților în cea mai mare parte a țării.

Florinela Georgescu, director executiv al ANM, a declarat la Digi24 că gerul se va simți și săptămâna viitoare și că, cel mai probabil, codurile vor fi actualizate și prelungite. Temperaturile vor coborî spre minus 18 grade până spre sfârșitul săptămânii viitoare. 

Total
0
Shares
Total
0
Share