Microbuz implicat într-un grav accident - Focus Prima TV

Microbuz implicat într-un grav accident

A fost activat planul roșu de intervenție în această dimineață în Arad după ce șoferul unui microbuz, în care se aflau 22 de pasageri, a provocat un grav accident! Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul s-a răsturnat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri.

Accidentul a avut loc puțin după ora 7. Microbuzul a intrat într-o intersecție din oraș, fără să acorde prioritate și a izbit în plin o mașină care circula regulamentar. Impactul a fost devastator! În microbuz se aflau 23 de persoane. Cu două în plus față de numărul permis! Oamenii spun că șoferul era extrem de nervos și vorbea tot timpul la telefon.

Toți pasagerii veneau de la muncă din Spania. S-au îmbarcat în microbuz din gara Arad și urmau să ajungă în Zalău. La fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile care au activat imediat planul roșu de intervenție, din cauza numărului mare de persoane implicate în accident.

5 dintre pasageri au fost transportați la spital.

Celelalte victime au refuzat transportul la spital. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testati cu aparatul etilotest, dar niciunul nu consumase alcool. Bărbatul care conducea microbuzul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și a fost amendat cu 1160 de lei pentru că transporta mai mulți pasageri decât numărul locurilor prevăzute.

Total
0
Shares
Total
0
Share