Mii de bucureșteni se spală la lighean - Focus Prima TV

Mii de bucureșteni se spală la lighean

650 de blocuri nu au apă caldă. Se întâmplă în București, în 2022, iar oamenii care locuiesc în ele procedează acum ca pe vremea comunismului: încălzesc apa pe aragaz și se spală la lighean. Cei care ar trebui să le dea răspunsuri îi ignoră. Iar administratorii blocurilor sunt plimbați de la un responsabil la altul.

Ștefania locuiește într-un bloc din Sectorul 4 de peste 20 de ani. Până în 2018, nu a avut niciodată probleme cu apa caldă. De patru ani încoace, însă, situația s-a schimbat. Oamenii sunt revoltați: nu primesc răspunsuri la sesizări.

Locuitorii din blocurile cu probleme, aflate în sectoarele 1, 2 și 4 ale Capitalei, speră că măcar la iarnă apa să fie caldă Claudiu Crețu, directorul Termoenergetica, spune că până la finalul lunii problemele din aceste cartiere vor fi rezolvate.

Până acum, în acest an, au fost înlocuiți 20 de kilometri de conducte. Cei de la Termoenergetica speră să ajungă la 30 de km până la finalul lui 2022. În următorii ani sute de kilometri de conducte vor fi modernizate, promit aceștia.

Total
1
Shares
Total
1
Share