Ministrul Mediului, despre cazul ursuleților aruncați în zăpadă: Oamenii spun că i-au lăsat acolo. Garda de mediu s-a dus să îi caute – Focus Prima TV

Ministrul Mediului, despre cazul ursuleților aruncați în zăpadă: Oamenii spun că i-au lăsat acolo. Garda de mediu s-a dus să îi caute

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat pentru Digi24.ro că, din primele informații, puii de urs ar fi fost lăsați acolo de bărbații care i-au scos din bârlog și i-au aruncat în zăpadă. Ministrul precizează că reprezentații gărzii de mediu s-au deplasat în zona respectivă, o zonă greu accesibilă, pentru a găsi ursuleții.

„Am aflat din raportul pe care l-am primit și ce am vorbit cu conducerea IPJ Neamț că azi dimineață a fost sesizată atât IPJ Neamț cât și IPJ Harghita. Locul este în județul Harghita și a fost tranferată ancheta acolo. Nu se știe în care zi s-a întâmplat incidentul. Din primele declarații oamenii spun că au lăsat ursuleții acolo, la fața locului. Garda de mediu se deplasează la fața locului și în cursul zilei vom avea răspunsurile. Este o zonă greu accesibilă, nu există semnal la telefon.  Așteptăm să aflăm informații de la ei”, a declarat ministrul Mediului.

Bărbații care au scos puii de urs din bârlog și i-au aruncat în zăpadă au fost identificați de polițiști și au fost audiați.

Total
0
Shares
Total
0
Share