Moartea pilotului de raliu Adrian Răspopa. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă - Focus Prima TV

Moartea pilotului de raliu Adrian Răspopa. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost întocmit după ce pilotul Adrian Răspopa a murit la spital, în urma unui accident produs la Hadâmbu, în timpul unei probe speciale a Raliului Iaşiului.

“Având în vedere decesul pilotului la Raliul Iaşiului, ce a avut loc la data de 4 septembrie, poliţiştii au întocmit dosar penal de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului şi luării măsurilor legale care se impun”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Sâmbătă, în timpul Probei Speciale 2, maşina în care se afla echipajul format din Adrian Răspopa şi copilotul Cosmin Diacu a intrat într-un cap de pod la Hadâmbu, după care a avut o ieşire violentă în decor. În urma accidentului, pilotul a rămas încarcerat, iar copilotul a ieşit singur din maşină.

Cei doi au fost duşi cu un elicopter la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde medicii au constatat că Adrian Răspopa a suferit multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi traumatisme cranio-cerebrale, fiind în comă.

Total
0
Shares
Total
0
Share