Netanyahu, apel la vaccinare - Focus Prima TV

Netanyahu, apel la vaccinare

Noul vaccin de la Johnson and Johnson poate fi folosit de luni în Statele Unite, acesta asigurând imunizarea doar printro singură doză, afirmă specialiștii americani. De asemenea, specialiștii britanici insistă că serul AstraZeneca asigură o imunizare de 90 la sută după prima doză. Iar premierul israelian a jucat într-o reclamă pentru a convinge lumea să se vaccineze, deși Israelul a imunizat peste jumătate din
populație.

Premierul Beniamin Netaniahu a fost filmat într-o postură inedită, într-un clip în care se face apel la vaccinare. Șeful guvernului discută cu un prieten și demontează teoriile conspirației legate de vaccinare, printre care aceea că serul modifică ADN-ul sau că se implantează, de fapt un microcip.

Americanii vor avea la dispoziție un al treile avaccin, cel de la Johnson and Johnson, care în teste a avut o eficiență de 66 la sută în prevenirea simptomelor moderate și severe de Covid la 4 săptămâni de la inoculare și eficiență de sută la sută în prevenirea spitalizării și a decesului din cauza coronaviruslui.

În acest timp, la Dublin au avut loc proteste violente ale irlandezilor nemulțumiți de condițiile de carantină. Situația a degenerat după ce o persoană a tras cu o petardă în forțele de ordine. În incidente au fost rănite cel puțin 7 persoane iar polițiștii au intervenit și au reținut 23 de persoane.

Proteste au avut loc și în Argentina, în urma scandalului legat de vaccinările peste rând a indivizilor care s-au folosit de relațiile din Guvern pentru a se imuniza înaintea persoanelor vulnerabile.

În orașul italian Pisa, un centru termal de relaxare, rămas fără activitate din cauza pandemiei, a fost transformat în clinică de recuperare a persoanelor care au rămas cu sechele grave în urma vindecării de Covid.

Centrul oferă și ședințe de masaj terapeutic persoanelor vindecate de covid dar și exerciții pentru redarea mobilității.

Total
0
Shares
Total
0
Share