Nicolae Ciucă anunță ședință de urgență, duminică dimineața, după confirmarea Omicron în România. „Nicio clipă nu trebuie pierdută” - Focus Prima TV

Nicolae Ciucă anunță ședință de urgență, duminică dimineața, după confirmarea Omicron în România. „Nicio clipă nu trebuie pierdută”

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul Nicolae Ciucă a convocat pentru duminică dimineața o ședință cu ministrul Sănătății și șeful DSU, după ce primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron au fost confirmate în România.

La ședință va participa și șefa Centrului pentru controlul bolilor transmisibile.

„Voi dispune măsuri în urma consultării cu specialiștii din domeniul sănătății și al situațiilor de urgență. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja țara noastră de o evoluție nedorită. Suntem 24 din 24 la datorie pentru România”, a spus premierul potrivit unui comunicat de presă.

Întâlnirea va avea ora 11, potrivit agende premierului. Vor participa ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol. În urma întâlnirii, oficialii vor face declarații de presă.

Total
0
Shares
Total
0
Share