Nicușor Dan: Problema la acoperișul Arenei Naționale a fost rezolvată. Cei vinovați vor plăti – Focus Prima TV

Nicușor Dan: Problema la acoperișul Arenei Naționale a fost rezolvată. Cei vinovați vor plăti

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că reparațiile de urgență la acoperișul retractabil al Arenei Naționale au fost finalizate, însă raportul Corpului de Control arată că nu există un contract de mentenanță corectivă iar Compania Municipală responsabilă nu a fost împotriva folosirii acoperișului, deși știa că este defect.

“Vestea bună e că reparațiile de urgență la acoperișul retractabil al Arenei Naționale au fost finalizate. Problema apărută la începutul acestei luni a fost deci rezolvată.

Veștile mai puțin bune țin de raportul Corpului de Control cu privire la mentenanța acoperișului Arenei Naționale, raport pe care l-am primit de curând. Principalele concluzii ale raportului, pe scurt:

1. Nu a existat și nu există încă un contract de mentenanță corectivă pentru acoperișul retractabil al Arenei. Au fost contractate doar servicii de mentenanță preventivă.
2. Compania Municipală Tehnologia Informației București SA (cea care avea responsabilități în gestiunea acoperișului) cunoștea încă din 12 octombrie că există defecte la acest acoperiș, dar n-a obiectat la folosirea în continuare a acoperișului.
3. Acoperișul a fost operat cu încălcarea restricțiilor, inclusiv în condiții de ninsoare, ceea ce a dus în mod direct la avarierea lui, iar Primăria a fost nevoită să contracteze servicii de reparații în regim de urgență.

Total
0
Shares
Total
0
Share