Noaptea accidentelor în lanț – Focus Prima TV

Noaptea accidentelor în lanț

Vremea rea a produs deja și primele accidente rutiere pe șoselele din toată țara. Circulația a fost îngreunată în multe județe, iar autoritățile au fost nevoite să intervină în majoritatea situațiilor. Din fericire, în cele mai multe cazuri, nu au fost victime.

În județul Mehedinți, o mașină a căzut într-o groapă adâncă de 40 de metri, iar mai multe echipaje au intervenit de urgență. Șoferul a scăpat cu un traumatism la mână și a fost găsit în stare conștientă.

La Brașov două tiruri s-au izbit pe sensul de mers către Sighișoara. De vină ar fi unul dintre cei doi șoferi, care a adormit la volan. În urma impactului, circulația în zonă a fost intreruptă pentru câteva ore, iar șoferul responsabil pentru accident a murit. Accidente au avut loc noaptea trecută și în județul Argeș unde, din cauza poleiului, șoferii au pierdut controlul mașinilor.

Acest autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar victima, un șofer de 40 de ani, a suferit mai multe traumatisme. Alte două mașini s-au ciocnit frontal, după ce una dintre ele a intrat pe contrasens. S-a întâmplat la Mioveni. Cei doi șoferi implicați în accident au refuzat să meargă la spital și au primit îngrijiri la fața locului. Autoritățile recomandă șoferiolor să fie atenți în această perioadă și să adapteze viteza de mers în funcție de condițiile meteorologice.

Total
0
Shares
Total
0
Share