Noi lovituri ale Israelului în Fâşia Gaza, după baloanele incendiare lansate de Hamas. Armistiţiul este în pericol - Focus Prima TV

Noi lovituri ale Israelului în Fâşia Gaza, după baloanele incendiare lansate de Hamas. Armistiţiul este în pericol

A fire rages at sunrise in Khan Yunish following an Israeli airstrike on targets in the southern Gaza strip, early on May 12, 2021. Israeli air raids in the Gaza Strip have hit the homes of high-ranking members of the Hamas militant group, the military said Wednesday, with the territory’s police headquarters also targeted.,Image: 610417211, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Israelul a lovit din nou Fâşia Gaza, ca răspuns la baloanele incendiare trimise de Hamas pe teritoriul său în ultimele trei zile. Cu puțin înainte de miezul nopții, armata israeliană a anunţat că avioanele sale de luptă au vizat pozițiile ale mișcării islamiste.

Încă nu sunt informaţii privind eventuale victime.

Este a doua rundă de lovituri de la sfârșitul războiului fulger de luna trecută, după cea din noaptea de marţi spre miercuri. Hamas a ripostat cu focuri de artilerie asupra satelor israeliene din apropierea graniţei şi a dronelor de pe cer.

Forţele israeliene susţin că raidurile sale au vizat o ţintă militară a Hamas din oraşul Gaza şi una de lansare a rachetelor, situată în Khan Younes, în sudul enclavei aflate de 15 ani sub blocadă israeliană.

Total
0
Shares
Total
0
Share