Nu este un secret pentru nimeni că la Ministerul Sănătăţii a dominat incapacitatea de a gestiona pandemia – Focus Prima TV

Nu este un secret pentru nimeni că la Ministerul Sănătăţii a dominat incapacitatea de a gestiona pandemia

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, marţi, că la nivelul Ministerului Sănătăţii au dominat, în această perioadă, ”inacţiunea” şi ”incapacitatea evidentă” de a gestiona pandemia de COVID-19, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care social-democraţii au iniţiat moţiunea simplă împotriva ministrului Vlad Voiculescu.

“Nu cred că este un secret pentru nimeni că la nivelul Ministerului Sănătăţii nu acţiunea a dominat în această perioadă, ci inacţiunea şi incapacitatea evidentă de a gestiona această pandemie. Cu siguranţă, această moţiune este un semnal pe care l-au tras şi reprezentanţii organizaţiilor de pacienţi. Eu înţeleg că o lună şi jumătate este un timp scurt, dar nu este atât de scurt să nu gestionezi problema majoră de sănătate publică şi să nu gestionezi probleme stringente, cum sunt cele legate de accesul pacienţilor la servicii de sănătate, altele decât cele pentru infecţia cu noul coronavirus. Împreună cu colegii mei, am încercat să facem o radiografie şi, mai mult, să oferim şi soluţii, pentru că orice critică dacă nu este însoţită şi de soluţii devine doar un simplu exerciţiu”, a afirmat Rafila, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, social-democraţii nu se bazează neapărat pe celelalte partide din Parlament să voteze această moţiune.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share