Nunțile se reiau din Iunie – Focus Prima TV

Nunțile se reiau din Iunie

Îndrăgostiții care vor să spună DA anul acesta au voie acum să petreacă exact ca-n vremurile bune. Autoritățile au decis ca nunțile să se organizeze normal, fără limită de invitați. Însă mirii vor ține cont de anumite condiții. Invitații trebuie să fie vaccinați, să aibă un test PCR negativ ori să dovedească tot printr-un test că au trecut prin boala. Această veste a pus firmele de organizare de evenimente pe jar, pentru că peste 250 de mii îndrăgostiți vor să își unească destinele în acest an.

Cuplurile care vor să își unească destinele în acest an trebuie să înceapă cât mai repede să își organizeze
evenimentul care le va schimba viața. Începând cu data de 1 iunie, autoritățile spun că nu vor mai exista limite când vine vorba de numărul de invitați.

Invitații trebuie să respecte una dintre cele trei condiții pe care le vor impune autoritățile. Fie să fie vaccinați, fie să aibă un rezultat negativ la testul pentru COVID-19 sau să prezintă un alt test care să dovedească faptul că au trecut de curând prin boală.

Numărul celor care vor să se căsătoarească este mult mai mare în acest an, pentru că evenimentele din 2020 s-au
amânat pentru 2021.

Până la data de 1 iunie mai este foarte puțin timp, iar tinerilor dornici de măritiș le este greu să mai găsească o zi liberă la restaurantele pe care le preferă.

Autoritățile au decis să reia evenimentele, pentru că până în luna iunie speră ca cel puțin cinci milioane de români să se munizeze.

Total
943
Shares
Total
943
Share