O femeie de 82 de ani îl va însoți pe Jeff Bezos în spațiu: „Voi iubi fiecare secundă. Nu credeam că voi ajunge vreodată acolo sus” - Focus Prima TV

O femeie de 82 de ani îl va însoți pe Jeff Bezos în spațiu: „Voi iubi fiecare secundă. Nu credeam că voi ajunge vreodată acolo sus”

O femeie de 82 de ani, Wally Funk, îl va însoţi pe Jeff Bezos în spaţiu la bordul unui zbor al companiei sale Blue Origin, pe 20 iulie, devenind cea mai vârstnică persoană care călătoreşte în spaţiu, a anunţat joi compania, potrivit AFP.

Funk va fi al patrulea pasager al acestui prim zbor cu echipaj al companiei de turism spaţial, alături de miliardar, de fratele său, Mark Bezos, şi de câştigătorul unei licitaţii al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

În anii ’60, Wally Funk făcea parte dintr-un program privat numit “Mercury 13”, un grup de 13 femei care au trecut aceleaşi teste ca şi astronauţii bărbaţi selectaţi în cadrul programului Mercury al NASA pentru a trimite primii americani în spaţiu, potrivit Agerpres.

Total
0
Shares
Total
0
Share