O italiancă medaliată cu bronz la JO la box şi-a dezvăluit homosexualitatea: “Acum că sportiva Irma este în siguranţă, femeia Irma poate fi sinceră” - Focus Prima TV

O italiancă medaliată cu bronz la JO la box şi-a dezvăluit homosexualitatea: “Acum că sportiva Irma este în siguranţă, femeia Irma poate fi sinceră”

Sportiva italiană Irma Testa, în vârstă de 23 de ani, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo în competiţia de box, şi-a dezvăluit orientarea homosexuală într-un interviu pentru Vanity Fair Italia, relatează L’Equipe. 

“Să vorbesc despre orientarea sexuală în lumea sportului are o valoare specială, deoarece campionilor li se cere să fie perfecţi. Şi pentru mulţi, homosexualitatea este încă o imperfecţiune. De teamă ca imaginea să nu le fie afectată, numeroşi sportivi tac şi se ascund. Aşa am fost şi eu până acum câteva luni. Însă această medalie de la Tokyo a devenit scutul meu: acum că sportiva Irma este în siguranţă, femeia Irma poate fi sinceră”, a afirmat pugilista.

Total
0
Shares
Total
0
Share