O maşină de poliţie şi o ambulanţă s-au ciocnit, doi poliţişti fiind răniţi grav. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident - Focus Prima TV

O maşină de poliţie şi o ambulanţă s-au ciocnit, doi poliţişti fiind răniţi grav. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident

Doi poliţişti au fost răniţi grav vineri după ce maşina de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu o ambulanţă. pe DN 64 Caracal-Găneasa. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident. De asemenea, au fost răniţi şi asistenta şi şoferul ambulanţei.

”Pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Şopârliţa, judeţul Olt,  s-a produs o coliziune faţă-spate între un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, ambele autospeciale fiind în misiune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma ciocnirii, ambii poliţişti din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanţă a fost rănit uşor, toţi fiind evaluaţi medical la faţa locului.

Total
0
Shares
Total
0
Share