Oamenii erau programați, vaccinul nu venise – Focus Prima TV

Oamenii erau programați, vaccinul nu venise

injection

A fost scandal, astăzi, la Centrul de vaccinare din Mangalia. Persoanele programate pentru imunizare au găsit cabinetele goale și au fost nevoite să aștepte în frig, câteva ore, neștiind încontro s-o ia. Nu erau vaccinuri și nimeni nu le spusese oamenilor că vin degeaba. Abia spre prânz a venit transportul cu vaccinul, iar DSP dă vina pe procedurile care s-au schimbat peste noapte.

Constănțeni de toate vârstele, veniți din tot județul, au stat în stradă, în picioare, pentru că nu era niciun vaccin în tot Centrul amenajat la Sanatoriul Balnear. La 8 dimineața, mai puțin de 10 norocoși au primit doza imunizatoare, din stocul rămas de sâmbătă. Apoi, toți ceilalți au rămas în stradă.

Nici medicii din Centrul de Vaccinare n-au știut ce se întâmplă. N-au reușit să ia legătura cu Direcția de Sănătate publică și să ceară dozele suplimentare, astfel că zeci de persoane au rămas în fața centrului neștiind ce să facă.

Abia spre prânz, Direcția de Sănătate Publică a dat primele informații. Cei de la Centrul din Mangalia au fost anunțaţi că o mașină a plecat de la Constanța prin fiecare statiune, cu dozele necesare de vaccin.

La orele prânzului, l.738 de doze au ajuns la Centrul de Vaccinare din Mangalia.

Total
0
Shares
Total
0
Share