Oferte bune pentru vacanța de vară – Focus Prima TV

Oferte bune pentru vacanța de vară

Chiar dacă traversăm în continuare o perioadă incertă… românii se gândesc deja unde își vor petrece vacanța de vară. Astfel, agențiile de turism s-au pregătit cu propuneri pentru turiști. Începutul anului a venit cu oferte early booking, dar și cu prețuri cu până la 20% mai mici decât anul trecut

Inceputul anului a adus oferte early booking, dar si cu unele conditii mai bune pentru turisti. Clientii pot renunta la rezervare, daca nu mai au cum sa beneficieze de ea. Un alt atu prin care turoperatorii vor să-i atragă pe clienți sunt preturile, mai mici decat anul trecut cu pana la 20%, sustin consultantii in turism.

Reducerile de anul acesta vor fi cuprinse intre 10 si 30%. In ceea ce priveste litoralul romanesc, aici se poate ajunge si pana la 35% discount.

Multe dintre agentii ofera si pachete anti-COVID incluse in oferta.

Acestea includ anulare gratuita, reprogramare, acordarea de vouchere sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara. Ofertele catre destinatii exotice precum Maldive si Zanzibar au fost preferate de romani pe timp de pandemie.

Si voucherele de vacanta vor aduce un plus turismului anul acesta.

În plus, unii hotelieri sunt dispuși să echivaleze ofertele last minute cu cele early booking, dacă acestea vor fi mai avantajoase.

Total
0
Shares
Total
0
Share