Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat la 12,6 ani de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă - Focus Prima TV

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat la 12,6 ani de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 12,6 ani de închisoare, într-un dosar de evaziune fiscală prin înregistrarea unor achiziţii fictive de materiale de construcţii. Deczia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Tribunalul Bucureşti a decis joi, condamnarea lui Nelu Iordache, la 12,6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată, delapidare în formă continuată.  Societatea Bata Sky Imobiliare SA a primit o amendă penală de 30.000 de lei, iar Imad Ali, la data faptei administrator al unor societăţi comerciale, a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.  De asemenea, instanţa a mai hotărât obligarea în solidar a lui Nelu Iordache, Bata Sky Imobiliare SA şi Imad Ali a sunei de 8.988.122,01 lei reprezentând TVA dedusă în mod nelegal la care se adaugă obligaţiile accesorii de plată aferente debitului principal. 

Total
0
Shares
Total
0
Share