Oraș paralizat de greva transportatorilor - Focus Prima TV

Oraș paralizat de greva transportatorilor

Galațiul este paralizat de un uriaș protest al tranportatorilor din oraș. Toți șoferii și vatmanii care lucrează pentru primărie au refuzat să iasă pe traseu. Nemulțumirile lor sunt de natură salarială. În tot acest timp, gălățenii au așteptat zeci de minute, în zadar, în stațiile de autobuz și tramvai. Singurele autobuze care au plecat din bază au fost cele care transportă angajații combinatului siderurgic și cele care asigură transportul elevilor.

Încă de la ora 5 dimineața, peste 300 de salariați au întrerupt lucrul. Oamenii sunt nemulțumiți că salariile nu le-au mai fost indexate cu echivalentul inflației.

Nemuțumirea a dat în clocot în momentul în care au aflat că salariul directorului regiei de transport public ar fi fost majorat cu peste 4.500 de lei.

În oraș, gălățenii au așteptat în zadar în stații. Pentru a ajunge la locurile de muncă, au fost nevoiți să ia un taxi sau să meargă pe jos.

Între timp, directorul societății de transport în comun și-a anunțat demisia. Greva continuă însă. Singurele curse care vor mai efectuate până la finalizarea conflictului de muncă sunt cele care transportă angajații la combinatul siderurgic și cele care asigură transportul elevilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share