Orașul american în care aproape toată populația locuiește în aceeași clădire: „Avem aici biserică și magazin”. Care este explicația – Focus Prima TV

Orașul american în care aproape toată populația locuiește în aceeași clădire: „Avem aici biserică și magazin”. Care este explicația

Twitter

Orașul Whittier din statul american Alaska i-a reunit pe aproape toți rezidenții în aceeași clădire cunoscută sub numele de Begich Towers. Este un bloc cu 14 etaje, în care funcționează și o clinică, secția de poliție și un magazin.

80% din populația orașului trăiește sub același acoperiș. Situat la aproximativ 90 de kilometri sud-est de Anchorage – cel mai mare oraș din Alaska – Whittier i-a adunat pe aproape toți locuitorii săi în clădirea cu 14 etaje, fostă cazarmă militară, care seamănă cu un hotel foarte mare, relatează Times Now.

O tânără care locuiește aici și-a descris experiența pe o rețea socială, iar clipul s-a viralizat, utilizatorii fiind extrem de amuzați de povestea ei.

Jenessa spune: „Există un oraș în care toată lumea locuiește în aceeași clădire. Iar eu locuiesc în prezent în clădirea respectivă”.

Total
0
Shares
Total
0
Share