Organizatorii neagă toate acuzațiile – Focus Prima TV

Organizatorii neagă toate acuzațiile

Una dintre tinerele care ar fi fost abuzate sexual de către Morel Bolea, omul de afaceri din Iași care organiza festivaluri de modă a făcut declarații în exclusivitate pentru Prima TV. Tânăra spune că momentul în care tinerele deveneau mai implicate în proiect era și momentul în care bărbatul începea să le influențeze pentru a se îndepărta de familie. De acolo a fost doar un pas până la abuzuri psihice, dar și sexuale. Bărbatul ar fi racolat ani la rând minore sub umbrela celor două companii pe care le conduce.

Una dintre tinerele racolate de omul de afaceri a decis să vorbească public despre abuzurile pe care le-a trăit. Împreună cu colegele sale a trăit lucruri pe care cu greu le va uita.

Acum , ușa sediului uneia dintre asociațiile deținute de Bolea este închisă cu lacăt, iar la telefon nu răspunde nimeni.

După ore bune, la sediu a ajuns directorul de imagine al uneia dintre asociații și a dat detalii, în exclusivitate pentru Prima TV. Acesta neagă că ar fi existat cazuri de abuz în interiorul ONG urilor deținute de omul de afaceri ieșean.

Conducerea Primăriei Municipiului Iași nu îi cunoaște personal pe toți reprezentanții acestor asociații.
Municipalitatea finanțează anual proiectele în funcție de conținut.

Total
0
Shares
Total
0
Share