Pandemia naște conflicte – Focus Prima TV

Pandemia naște conflicte

Pandemia a reușit să accentueze anumite stări interioare, dar și unele trăsături de caracter. Uneori, nu pe cele pozitive, spun psihologii. Iar măsurile impuse în această perioadă au născut adevărate conflicte între oameni! Cele mai mai mari dezbateri contradictorii au fost legate de portul măștii sau de vaccinarea anti-covid. Fie că vorbim despre familie, colegi și prieteni, conflictele se pot naște cât am pocni din degete.
Important este să nu le dăm curs, ci să folosim puterea exemplului, spun specialiștii.

De mai bine de un an de zile omenirea trece printr-o situație cu care doar strămoșii noștri s-au mai întâlnit: pandemia. Vaccinarea, restricțiile și discuțiile legate de Covid 19 au divizat societatea. Fiecare are câte o părere, fiecare are câte un adevăr, iar de aici până la un conflict, mai e un singur pas. Mihai lucrează de acasă de aproape un an, dar nu l-au ocolit divergențele de opinii pe subiectul “pandemie”.

Alții au ajuns mai departe, la divergențe de opinie în familie.

O altă explicație a specialiștilor este legată de restabilirea anumitor libertăți care s-au pierdut pe perioada pandemiei.

Conflictele se văd și în viața de cuplu. În 2020, supranumit anul pandemiei, numărul divorțurilor s-a dublat față de 2019.

Total
0
Shares
Total
0
Share