Pârtii pline și în timpul săptămânii – Focus Prima TV

Pârtii pline și în timpul săptămânii

Poiana Brașov este la mare căutare chiar și în timpul săptămânii, iar acest lucru se vede prin cozile interminabile care s-au creat toată ziua la telegondolă. Turiștii au așteptat în medie 30 de minute la coadă pentru a putea urca la masivul Postavarul, fără să mai respecte distanţarea fizică impusă de pandemie. Sfârșitul de săptămâna vine totuși și cu o veste bună pentru împătimiții sporturilor de iarnă: de
mâine va fi deschisă și partea inferioara a masivului. Asta înseamnă mai puţină aglomeraţie.

Chiar dacă este mijlocul săptămânii, iar vacanțele celor mici s-au încheiat, pârtiile au fost pline în Poiana Brașov. Cei mai mulți au venit pentru ski, iar pe tot parcursul zilei au fost cozi la cabanele de unde se închiriază echipamente, dar și la telegondolă. Aici oamenii au uitat de pandemie.

Pe partie am găsit oameni veniți de peste tot din țară, dar și din străinătate. Această familie a venit tocmai din Milano. Tatăl a copilărit în Brașov și nu putea sa nu le arate copiilor lui pârtia de acasă.

Tot la pe pârtie i-am găsit și pe acești 2 copii care au venit din București să învețe să schieze . Instructorul ii ajută și îi urmărește la fiecare pas.

Deși astăzi au fost cozi toată ziua, vestea bună vine pentru mâine. Și pârtiile de la baza muntelui vor fi deschise, așadar cozile ar trebui să se mai risipească. În prezent stratul de zăpadă ajunge în masivul Postavarul la 30-40 de cm. Pârtiile arată excelent, iar tunurile de zăpadă funcționează la capacitate maximă.

Total
0
Shares
Total
0
Share