Paul McCartney a afirmat că The Rolling Stones este o "formaţie de coveruri". Mick Jagger i-a răspuns cu umor pe scenă - Focus Prima TV

Paul McCartney a afirmat că The Rolling Stones este o “formaţie de coveruri”. Mick Jagger i-a răspuns cu umor pe scenă

Mick Jagger a profitat de un concert la Los Angeles pentru a-i răspunde lui Paul McCartney după ce acesta a numit The Rolling Stones o “formaţie de coveruri blues”, reamintind de rivalitatea dintre cele două grupuri britanice. 

După remarca lui Paul McCartney referitoare la formaţia lui Mick Jagger, acesta din urmă i-a răspuns joi, pe scenă, cu ocazia unui concert la Los Angeles din turneul nord-american. 

Totul a început luni, când The New Yorker a publicat un interviu cu Paul McCartney. Muzicianul în vârstă de 79 de ani evocă aici cariera şi începuturile sale cu The Beatles, formaţia simbol pe care a înfiinţat-o împreună cu John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison în anii 1960. El a profitat de asta pentru a se compara cu The Rolling Stones, alt grup britanic care a apărut în acelaşi timp pe scena muzicală engleză: “Nu sunt sigur dacă ar trebui să spun asta, dar este o formaţie de coveruri blues, asta sunt The Stones. Cred că aria noastră era mai vastă decât al lor”

Total
0
Shares
Total
0
Share