Peste 350 de cadre medicale vaccinate în ultimele 24 de ore – Focus Prima TV

Peste 350 de cadre medicale vaccinate în ultimele 24 de ore

December 31, 2020, Jerusalem, Israel: Nurses administer COVID-19 vaccines to elderly people 60 and over at the Pais Arena Sports Complex in Jerusalem, converted into a Coronavirus vaccination center. The number of Israeli citizens who have received the first of two doses of the Pfizer BioNTech vaccine is expected to reach 1M by the end of the day as a mass vaccination campaign continues, as does COVID-19 infection in the general public.,Image: 579855689, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Doar în ultimele 24 de ore peste 350 de angajați din sănătate s-au vaccinat în România. În total, în toată țara, avem 376 de centre. Pînă acum sunt 13 mii de oameni cărora le-a fost inoculat serul. Există, însă, foarte multe cadre medicale care au refuzat să fie vaccinate.

Acum mai bine de 9 luni se confirma primul caz al unui gălățean care avea covid, un bătrân venit din Italia cu un microbuz. Medicul care era atunci de gardă și l-a preluat a fost astăzi primul vaccinat din judeţ.

Femeia speră acum ca infectările cu SARS COV 2 să se oprească.

În Spitalul de Boli Infecțioase Galați, însă, nici măcar jumătate dintre cadrele medicale nu s-au înscris la vaccinare.

Medicul Dana Olar tratează pacienți cu noul coronavirus încă de la începutul pandemiei, în Arad, județ prin care, în perioada pandemiei, au intrat în țară cei mai mulți oameni. A fost primul cadru medical din județ vaccinat astăzi împotriva COVID19.

La Arad dintre cei circa 2.200 de angajați din cadrul Spitalului Clinic Județean, doar 500 s-au încris în prima etapă.

Epidemiologul Janina Lazăr este unul dintre medicii care zilnic îmbracă echipamentul de protecție şi care a intrat în mijlocul focarelor de zeci de ori.Astăzi a fost primul medic din Vrancea care s-a vaccinat.

La spitalul Clinic Municipal din Cluj Napoca s-a înscris pentru vaccinare 63% din personalul medical.

Total
0
Shares
Total
0
Share