Polițist certat cu legea bunului simț – Focus Prima TV

Polițist certat cu legea bunului simț

Scandal în fața secției de poliție din orașul Murgeni! Un bărbat și un polițist și-au spus vorbe grele în toiul unei dispute pornită de la Codul Rutier. Proaspăt amendat pentru o parcare ilegală, protagonistul scenei i-a reproșat agentului că nu aplică aceeași sancțiune și pentru mașina unui alt coleg polițișt care își lăsase vehiculul pe același trotuar. Pus în situația de a explica dubla măsură, omul legii a reacționat violent. În trecut, polițistul care apare în imagini a mai ajuns în atenția superiorilor, acuzat de tentativă de viol și
conducere fără permis!

Scandalul iscat între polițist și localnic a avut loc chiar în fața secției de poliție a orașului Murgeni iar agentul știa că este filmat.

Mai mult decât atât, pe imaginile surprinse de localnic se vede că polițistul nu poarta nici masca de protecție. Supărat că este tras la răspundere, pe lângă răspunsurile date în batjocură, omul legii a început să-l bruscheze pe bărbat.

Polițistul a mai fost în trecut cercetat pentru…tentativă de viol, conducere fără permis și instigare la fals. Pentru aceste fapte a fost de două ori demis din funcție, însă, de fiecare dată a câștigat procesul cu Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, reluându-și activitatea în secția de poliție din Murgeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share