Pomelnice plătite online - Focus Prima TV

Pomelnice plătite online

Arhiepiscopia Tomisului a transmis credincioșilor, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că primește pomelnice și prin intermediul sistemului electronic de plătă. Au pus chiar și linkul unde se pot face donații, pentru a le fi mai ușor enoriașilor. Anunțul a stârnit, cum era de așteptat… numeroase comentarii printre enoriași.

Tehnologia ajunge să fie adoptată din ce în ce mai mult de Biserică si odată cu ea Arhiepiscopia Tomisului. Aceasta a anunțat în acest weekend că a devenit disponibilă trimiterea pomelnicelor prin PayPal. Pe linkul pus la dispozitie credincioșilor, oamenii pot dona orice sumă vor, dar sunt și opțiuni pentru 5, 1o sau 5o de euro.

Anunțul bisericii de la malul mării a stârnit reacții în rândul comunității creștine.

Link-ul afișat de Arhiepiscopia Tomisului duce pe platforma de plăți online, unde este afișat mesajul: „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor”. Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

Reprezentantii Arhiepiscopiei spun că ideea de pomelnice plătite online le-a fost sugerata de românii din diaspora care în pandemie au urmărit slujbele ÎPS Teodosie transmise în direct pe internet.

Total
0
Shares
Total
0
Share