Pompierii din Dolj au încurcat adresele: Inițial au mers la Pediatrie, apoi la Psihiatrie – Focus Prima TV

Pompierii din Dolj au încurcat adresele: Inițial au mers la Pediatrie, apoi la Psihiatrie

Informaţii surprinzătoare au apărut în legătură cu intervenţia pompierilor de luni seară, de la spitalul de psihiatrie din Craiova. Două echipaje de pompieri, chemate în ajutor, au mers iniţial la o adresă gresită: au înţeles că incendiul se manifesta la spitalul de Pediatrie, în loc de Psihiatrie. Ajunse acolo, cele două echipaje au verificat zona şi și-au dat seama de încurcătură, apoi au pornit semnalele acustice şi au plecat spre incendiu.

Momentul cu încurcătura pompierilor a fost surprins de un martor și totul a durat peste zece minute. Bărbatul care locuiește în apropiere de spitalul de pediatrie a văzut mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe în curte.

După ce s-au asigurat că, totuși, acolo nu este niciun incendiu, pompierii s-au îndreptat către adresa corectă, unde avea loc incendiu.

La Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de această greșeală.

Ancheta continuă și la spitalul de Psihiatrie, unde a avut loc incendiul, deoarece, spune conducerea spitalului, angajații nu ar fi supravegheat îndeajuns pe pacienta care avea bricheta cu care a incendiat acel salon.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală din culpă. Dosarul a fost înaintat parchetului.

Total
0
Shares
Total
0
Share