Pompierii intervin încă pentru a stinge incendiul izbucnit în urmă cu aproape 24 de ore pe o platfomă a unei firme de reciclare din Buzău – Focus Prima TV

Pompierii intervin încă pentru a stinge incendiul izbucnit în urmă cu aproape 24 de ore pe o platfomă a unei firme de reciclare din Buzău

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, un echipaj de pompieri intervine încă pentru lichidarea ultimelor focare care mai apar şi pentru a readuce zona respectivă într-un relativ normal.

Un număr de 70 de pompieri cu 13 autospeciale şi două autoscări au lucrat pentru lichidarea focului izbucnit, marţi, cu degajare mare de fum. De asemenea, au intervenit echipaje de descarcerare grea din judeţele Vrancea, Prahova, Brăila şi Ialomiţa, dar şi serviciile voluntare şi private de la Berca şi Pogoanele din judeţul Buzău.

După lichidarea ultimelor focare, pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele de la care a pornit incendiul.

Incendiul a izbucnit marţi, iniţial pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi,dar apoi s-a extins la hala din apropiere. Ulterior, incendiul s-a manifestat pe 1.500 de metri pătraţi.

În urma incendiului, nu au fost semnalate persoane rănite.

Total
0
Shares
Total
0
Share