Povestea tristă a gemenilor Pohace: unul a murit în misiune, pe mare, celălalt cu tumoră la cap – Focus Prima TV

Povestea tristă a gemenilor Pohace: unul a murit în misiune, pe mare, celălalt cu tumoră la cap

Mădălin şi Cătălin Pohace au fost doi tineri care au ales cariera militară, însă au murit la trei ani distanţă unul de altul.

În anul 2017, Mădălin şi Cătălin Pohace au absolvit Academia Forţelor Terestre de la Sibiu, motivaţi şi încântaţi de drumul ales. Cine i-a cunoscut poate confirma că aveau, încă de pe băncile academiei, toata puterea, curajul şi ambiţia pentru a ajunge foarte departe în cariera militară, informează MApN.   

În 2017, Cătălin Pohace a ales o funcţie la Regimentul de Infanterie Marină din Babadag, era pasionat de înot şi mare, îşi dorea să evolueze în carieră în această unitate cu specific unic. Era dornic de aventură, îşi dorea să participe şi la o misiune în teatrul de operaţii.

Toate aceste planuri s-au terminat brusc, când pe 15 mai 2018, tocmai în mare şi-a găsit sfârşitul. Fratele lui, părinţii şi colegii au primit vestea ca pe un şoc.    Mădălin Pohace a găsit forţa să meargă mai departe. El şi-a început cariera la Regimentul 528 ISR Cercetare din Brăila, iar în 2019 s-a mutat la Ploieşti. S-a însurat, şi-a întemeiat o familie, totul părea bine, în special după venirea pe lume a băieţelului lor. 

Total
0
Shares
Total
0
Share