Premierul Cîțu anunță o anchetă la acordarea sprijinului Covid pentru IMM-uri. Ministrul Economiei acuză că se cumpără apartamente – Focus Prima TV

Premierul Cîțu anunță o anchetă la acordarea sprijinului Covid pentru IMM-uri. Ministrul Economiei acuză că se cumpără apartamente

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica cum sunt folosiți banii din Măsura 3 de granturi pentru firmele afectate de pandemie, spunând că vrea să se asigure că ajung la firmele care au cea mai mare nevoie. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spune că măsura guvernamentală de ajutor nu își atinge scopul, mai mult de jumătate din proiecte fiind pentru achiziția de imobile.

“După o discuție cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 (granturi pentru IMM-uri), am decis că este imperios să se facă o investigație de către Corpul de Control al Prim-Ministrului.

Vreau să mă asigur că acești bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcție de criteriile obiective prestabilite.

În mandatul meu, banul public este folosit eficient și transparent”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share