Președintele Senatului a cerut verificarea modelului de mască purtat de Diana Șoșoacă: „Regula este pentru toată lumea” – Focus Prima TV

Președintele Senatului a cerut verificarea modelului de mască purtat de Diana Șoșoacă: „Regula este pentru toată lumea”

Președintele Senatului, Anca Dragu, a cerut verificarea măștii de protecție purtată de Diana Șoșoacă, după ce autoritățile sanitare au stabilit că adeverința pe care o prezentase pentru nepurtarea măștii este neconformă. Senatoarea Diana Șoșoacă a început să poarte un model de mască din plastic transparent, care se sprijină de bărbie și stă în dreptul gurii și nasului. 

„Am cerut o analiză la comisia de specialitate și la Direcția de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Șoșoacă este conform. Regula este pentru toată lumea”, a declarat Anca Dragu joi, la Digi24.

Diana Șoșoacă a început să poarte o mască după ce autoritățile sanitare au stabilit că adeverința cu care invoca scutirea de mască este neconformă. De altfel, luni seară ea a depus jurământul cu mâna pe Biblie și masca pe figură.

Însă nu este o mască de protecție medicală clasică, din material, ci este confecționată din plastic transparent și se prinde de bărbie, ca un paravan în fața gurii și a nasului.

Total
0
Shares
Total
0
Share