Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, propus pentru Premiul Nobel pentru Pace / Solicitarea e semnată de mai mulți politicieni europeni / Printre semnatari se află și Vlad-Marius Botoş, europarlamentar USR - Focus Prima TV

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, propus pentru Premiul Nobel pentru Pace / Solicitarea e semnată de mai mulți politicieni europeni / Printre semnatari se află și Vlad-Marius Botoş, europarlamentar USR

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este propus pentru Premiul Nobel pentru Pace de către un grup de peste 30 de politicieni europeni, foști miniștri, europarlamentari și diplomați.

”În lumina evenimentelor fără precedent din punct de vedere istoric, solicităm respectuos Comitetului Premiului Nobel pentru Pace să redeschidă și să reconsidere procedura de nominalizare în 2022 pentru Premiul Nobel pentru Pace!, se arată în scrisoarea transmisă Comitetului Nobel.

”Lumea este șocată de imaginile de război care vin din Ucraina. Milioane de familii trăiesc acum în frică, casele și mijloacele de trai le sunt amenințate de bombardamente și de o armată invadatoare. Suntem martori la curajul poporului ucrainean care a rezistat acestui război purtat asupra lor de către Federația Rusă.

Total
0
Shares
Total
0
Share