Primăria Timişoara a pierdut în ultimul an sute de procese şi a avut de achitat despăgubiri de 18 milioane de lei – Focus Prima TV

Primăria Timişoara a pierdut în ultimul an sute de procese şi a avut de achitat despăgubiri de 18 milioane de lei

Primăria Timişoara a pierdut, numai în ultimul an, sute de procese şi a avut de achitat despăgubiri de 18 milioane de lei, din care 14,3 milioane de lei au fost deja achitaţi. Printre procesele pierdute se numără şi cel cu familia femeii care şi-a pierdut viaţa în timpul furtunii din septembrie 2017, după ce un copac de la Zoo s-a prăbuşit peste ea. În acest caz, despăgubirea a fost de aproximativ 100.000 de euro.

În timpul furtunii din septembrie 2017, la Timişoara a decedat o femeie peste care a căzut un copac netoaletat de Primăria Timişoara, sub care aceasta se adăpostea, la Zoo. De asemenea, a murit un tânăr, după ce pe maşina în care se afla a căzut poarta de intrare în Timişoara, dinspre Calea Lugojului, poartă proaspăt renovată de Primăria Timişoara. Actualul primar, Dominic Fritz, a declarat că municipalitatea a avut de achitat anul acesta 18 milioane de lei în urma proceselor, din care încă mai are de plătit.

Total
0
Shares
Total
0
Share