Primarul din Ardeal care scoate toţi poliţiştii în stradă şi elimină 27 de posturi. Are 16 proiecte europene - Focus Prima TV

Primarul din Ardeal care scoate toţi poliţiştii în stradă şi elimină 27 de posturi. Are 16 proiecte europene

Adevarul.ro

O primărie din Alba anunţă eliminarea tuturor posturilor de birou ale Poliţiei Locale şi scoaterea acestora pe teren. Noua organigramă anulează 27 de posturi şi două funcţii de director.

Primăria Cugir anunţă restructurări de personal şi reorganizarea unor compartimente şi servicii publice. Iniţiativa, anunţată în urmă cu jumătate de an, presupune eficientizarea administraţiei locale, potrivit sursei citate.   Din organigramă vor fi eliminate 27 de posturi şi două funcţii de directori. ”Poliţia Locală îşi pierde personalitatea juridică şi posturile administrative. Modificări suferă şi compartimentele responsabile de achiziţii şi proiecte europene, care se unifică într-un singur serviciu, precum şi asistenţa socială, care se reorganizează pe baza activităţilor funcţionale”, a anunţat Primăria.   Administraţia locală mai transmite că schimbările sunt rezultatul auditului extern solicitat de conducerea primăriei la finele anului trecut, în baza căruia a fost analizată activitatea instituţiei, a fost evaluat personalul şi au fost conturate propuneri de eficientizare administrativă.  

Total
0
Shares
Total
0
Share