Primele declarații ale asistentei vaccinate: „Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum” – Focus Prima TV

Primele declarații ale asistentei vaccinate: „Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum”

Campania națională de vaccinare anti-COVID a început oficial în România iar prima persoană care a fost vaccinată împotriva COVID-19 este o asistentă medicală de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Ea a fost cea care a preluat primul pacient din țară confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Asistenta în vârstă de 26 de ani lucrează de 4 ani la Institutul Matei Balş din Capitală. Ea a primit prima doză de vaccin, duminică, la ora 9,00, în aplauzele cadrelor medicale din spital.Volume 90% 

„Cred că a fost cea mai mare emoție pe care am trăit-o, am fost privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din această țară. Nu am întrebat nici măcar o secundă de ce am fost eu aleasă, pur și simplu am spus da și am ajuns aici. Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut până acum”, a declarat Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată din România.

Total
0
Shares
Total
0
Share