Prințul Harry îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirus – Focus Prima TV

Prințul Harry îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirus

Prințul Harry a participat la un concert caritabil, Global Citizens Vax Live: The Concert to Reunite the World, ce are ca scop promovarea vaccinului anti-COVID. Acesta a ținut un discurs impresionant, în care îi încurajează pe oameni să se vaccineze pentru a putea pune capăt cât mai repede pandemiei de coronavirus.

„Această pandemie nu se poate termina decât dacă acționăm colectiv, luându-ne un angajament fără precedent față de umanitate. Vaccinul trebuie distribuit tuturor și peste tot. Nu putem să ne odihnim sau să ne recuperăm cu adevărat până când nu există o distribuție echitabilă în fiecare colț al lumii”, a declarat Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, pe stadionul SoFi Stadium din Los Angeles.

„Misiunea din fața noastră este una pe care nu ne putem permite să o omitem și despre asta este vorba în această seară. Virusul nu respectă granițele, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de geografie. Trebuie acceptat ca un drept fundamental pentru toți și acesta este punctul nostru de plecare.”, a declarat Prințul Harry.

Total
0
Shares
Total
0
Share