Prinţul William a fost„cutremurat” de interviul dat de Harry şi Meghan, considerând remarcile acestora „departe de adevăr” - Focus Prima TV

Prinţul William a fost„cutremurat” de interviul dat de Harry şi Meghan, considerând remarcile acestora „departe de adevăr”

Prinţul William nu este de acord cu afirmaţiile făcute de Harry şi Meghan în interviul acordat celebrei prezentatoare Oprah Winfrey. Acesta susţine că nu se simte „captiv” în monarhie şi consideră remarcile fratelui lui „departe de adevăr”, potrivit unui articol publicat de The Sunday Times.

Printre numeroasele comentarii făcute de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, în interviu, ducele de Sussex a spus că tatăl lui, prinţul Charles, şi fratele lui sunt „captivi” în monarhie. „Sunt parte din sistem cu ei, am fost mereu, dar cred – şi sunt foarte conştient de asta – că fratele meu nu poate părăsi sistemul, însă eu am făcut-o”, a spus Harry, în vârstă de 36 de ani. „Tatăl meu şi fratele meu sunt captivi. Ei nu mai pot pleca şi îi compătimesc pentru asta”, scrie news.ro Întrebat de Oprah dacă William a vrut să părăsească familia regală, fratele lui a spus: „Nu ştiu. Nu pot vorbi pentru el”. O sursă apropiată fraţilor a declarat pentru The Sunday Times că William, al doilea în linia succesiunii la tronul britanic, după tatăl lui, consideră aceste comentarii „foarte departe de adevăr”.

Total
0
Shares
Total
0
Share