Pustiu de Crăciun în Poiana Brașov – Focus Prima TV

Pustiu de Crăciun în Poiana Brașov

Bate vântul prin hotelurile celei mai scumpă stațiune montană din România. Altădată arhiplină, Poiana Brașov este zilele acestea un oraș fantomă. Mai puțin de jumătate din camerele din unitățile de cazare de aici sunt ocupate. Pe lângă pandemie, lipsa zăpezii, a alungat și ea turiștii.

Pe pârtiile din Poiana Brașov sunt doar câteva petice de zăpadă. De câteva săptămâni nu a mai nins și nici tunurile de zăpadă nu au mai fost puse în funcțiune.

Deși anul acesta hotelurile din Poiană sunt mai mult goale, turiștii care venit totuși la munte de sărbători nu par deranjați de aspectul dezolant al faimoasei stațiuni.

După o plimbare prin centrul stațiunii, turiștii pot lua masa la terase. Vremea caldă de zilele acestea face ca experiența servirii mâncării în aer liber în luna decembrie să fie una plăcută.

Hotelierii așteaptă ca zilele următoare să le aducă mai mulți turiști și mai multă zăpadă. Dacă emperaturile vor scădea suficient de mult și ninsorile anunțate de meteorologi își vor face apariția, masivul Postăvaru va putea fi deschis pentru Ski până la finalul anului.

Total
0
Shares
Total
0
Share